Известие

Collapse
No announcement yet.

Спирачна система

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спирачна система

Искам да си ъпгрейдна малко спирачната система на Алфата.

Искам да сменя предни дискове. Предни и задни накладки и евентуално маркучи с метална оплетка.

За дисковете много се чудя какви да си взема не ми се дават 400 лв. за комплект дискове с нарези и дупки. Голям ли е компромиса ако са си стандартни вентилирани? (Все пак са под 100 лв. на диск)

За накладките съм се спрял на Пермафюз.

Маркучите се чудя има ли смисъл?

Пишете конкретни марки и цени ако помните. (Чел съм секцията за ремонтите)

Накладките "Пермафусе" добро качество ли са и кой ги продава?

Comment

Александър ауто
      и Т&Н мисля

За качество мисля че стават. Аз поне съм доволен.
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

аз скоро си смених предните дискове сложих си пак оригинални на Бендикс по 67лв. парчето ако не се лъжа накладките ми не са много добри ама за по-хубави не стигна сухото, другия път ша взема нещо по-добро, маркуч също съм сменявал един отпред, но беше обикновен......един съвет за маркуча..ако си взимаш обикновен като мене преди да го монтираш го облепи целия с изолирбан
        ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
        ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
          Александър ауто
          и Т&Н мисля

За качество мисля че стават. Аз поне съм доволен.

Глвания вносител има щанд на панаира точно на входа в градинката. Взех каталози за всичко което предлага и съответните фирми дистрибутори. Оснвно обаче базата е в Плевен.

ТиН и Алкс са дистрибутори.

В трета палата попаднах и на www.niko66.com внася много части за италянки.

Comment

На мен спаркото от италия ми излезе под 300 лв за Нарязани и дупчени дискове Накладките съм с бендикс и съм доволен определенео има ефект от двойно вентилирани дискове, особенно при екстремно натоварване
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Еми напиши как си ги поръча де!

Comment

През един човек на който нямам намерение да давам номера публично който го интересува или на лс или телефона ми го знаете
                sigpic
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

ха тои се раздава по вси4ки форуми ти ко го криеш рекламираи бе

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                    ха тои се раздава по вси4ки форуми ти ко го криеш рекламираи бе
                    Чшшшш тихо бре немам му кординатите у нас на меила у работата са
                    sigpic

Comment

Бобо си поръча дисковете на Ники от адвенчър кар, но в момента и аз не му намирам мейла(най добре го потърси из тунинг.бг)

обаче според мен за тези дискове само много меки накладки
                      защото бобо-вите вече имат доста голямо износване(поне според мен де)

относно тефлоновите маркучи с метална оплетка, цената на комплекта за 155-ца е около 100 евра и може да се поръча през много места
                      включва 2-та предни маркуча и 4-те задни с всики необходими накрайници
                      в проспийд се предлагат маркучите на метър и не са много скъпи, но все не ми остава време да проверя дали има в наличност и подходящи накрайници, за наиште автомибили
                      друга алтернатива е стругар да направи накрайниците или преходници
                      ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Working...
                      X